e..e..eee

hejdå folket, nu är det emmabodafestivalen som gäller ett tag framöver
det ska regna rätt mycket TJOHO
POSS!

it's gonna get better when we solve them

insåg precis hur sällan jag uppdaterar den här bloggen! ojoj, jag ska försöka bättra mig. det är ju trots allt väldigt trevligt och rogivande att skriva om strunt.

igårkväll beställde jag biljetter till både emmaboda och way out west! så härligt. jag längtaaar!
THE BOYS ARE TOO OLD... alltså verkligen. alltidalltid. man blir så trött.

alltså vad är grejen med ace of base? nya coola grejen att gilla eller? jag vene
hungrig, hungrig!! funderar på att slänga ihop en kladdkakssmet, det vore gott. men ändå, på riktigt, jag borde faktiskt styra upp mitt liv och börja äta LITE nyttigare. vem vet, mina blodkärl kanske håller på att proppas igen just i denna stund. kanske borde skippa chips och kakor till frukost... till hösten kanske.

borde gå ut och njuta av solen som visar sig för första gången i juli månad. bada kan jag inte, eftersom jag precis dragit på mig en härlig förkylning.

I try to try to lose my head
I wish wish wish that you were always here
and I try to try to lose my head
and I wish wish wish that I was dead
(jag har fallit tillbaka i min shout out louds-förälskelse)dramatiskt

på konsum handlar äckliga gubbar! igår när jag höll på att packa upp saltade solroskärnor upptäcker jag chockad att två stycken av dem är påväg mot mig från varsitt håll. jag inser snabbt att jag inte kommer överleva doftmötet. svetten börjar rinna, hjärtat dunkar dubbelt så snabbt och jag känner mig snurrig. kastar mig upp från golvet, med alla solroskärnor i famnen och dyker in i den andra gången. sekunder senare hör jag hur gubbarna muttrande hälsar på varandra. jag var räddad, för den här gången.

ööh... nej, jag har inte så mycket att skriva för tillfället, hähä.

L

kan inte tänka på något annat... även fast smärtan jag känner inte ens är i samma dimension som den din familj och dina nära vänner känner, så gör det så ont

som någon skrev;
Sprid ut bensinen över solnedgången
Riv ner staden
Häll ut havet ända bort till horisonten
Tysta ner musiken
Hon kommer aldrig hit igen

linnea, varför

just nu vill jag ingenting. jag vill bara stänga in mig i ett rum med alla jag gillar och stanna där för evigt. för saker händer, livet är orättvist. jag hade verkligen sett fram emot att lära känna dig
jag vill spola tillbaks tiden och skratta
inte sitta här och gråta